schilder Berkel en Rodenrijs

Zoek je een schilder in Berkel en Rodenrijs?

Als je op zoek bent naar een schilder in Berkel en Rodenrijs dan is het verstandig op een paar punten te letten. Als je zelf twee linkerhanden hebt en misschien geen verstand hebt van schilderen volgt hier een aantal tips voor het inhuren van een schilder.

Tip één

schilder Berkel en Rodenrijs

Vraag of er in je omgeving iemand is die graag schildert, goed kan schilderen of misschien wel professioneel schildert. Vaak zijn er mensen die graag wat bijverdienen die maar al te graag een kleine schilderklus aannemen. Scheelt jou weer een hoop gedoe.

Tip twee

Zorg dat je jouw wensen zo nauwlettend mogelijk duidelijk maakt aan de schilder zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan over wat er eigenlijk geschilderd had moeten worden, of wie. 

Tip drie

Check of de schilder een aansprakelijkheidsverzekering heeft in het geval dat hij iets kapot maakt.

Tip vier

Laat een duidelijke offerte opstellen waarin een prijs wordt afgesproken. Als de prijs eenmaal vast staat kan die later niet meer onverwacht worden verhoogd. Zorg er ook voor de dat duidelijk is aangegeven wat bij de prijs is inbegrepen. Als een derde partij moet worden gebruikt in het schilderproces, zorg dan dat die ook bij de prijs hoort. Zo voorkom je misverstanden en is iedereen tevreden.