DIGITAL MARKETING new startup project MILLENNIALS Business team hands at work with financial reports and a laptop

Volg een opleiding online marketing

Een opleiding online marketing is een mooie basis voor een functie als online marketing medewerker. Dit is een functie waar steeds meer vraag naar is. Dus dit is het perfecte moment om te investeren in een opleiding online marketing. De opleiding kost € 1750. Maar als je kunt profiteren van belastingvoordeel, hoef je nog geen € 1200 te betalen. Bovendien kun je dit bedrag betalen verspreid over termijnen, zodat je het niet eerst bij elkaar hoeft te sparen. De opleiding online marketing duurt 15 weken.

Lessen

Je hebt wekelijks een drie uur durende les in die 15 weken. Welke dag en hoe laat je les start is aan jou. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je de opleiding online marketing wil volgen. Er zijn meer dan 50 leslocaties waar dit kan. Bij iedere leslocatie staan de startdata vermeld. Er zijn meerdere momenten om te kunnen beginnen met de opleiding online marketing. Vaak wordt op één locatie zowel het ochtend dagdeel als het avond dagdeel als lesmoment aangeboden. Zo kun je dus kiezen wanneer je precies je opleiding online marketing volgt.

Inhoud

Tijdens de opleiding online marketing worden natuurlijk de onderwerpen marketing en specifiek online marketing behandeld. Maar daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan effectieve websites en social media. Net als zoekmachinemarketing en mobile marketing. Tot slot gaat de opleiding ook over content. Er komt dus in die vijftien weken van de opleiding online marketing een hoop informatie op je af. Daarom moet je je huiswerk ook maken tussen de lessen door om het diploma te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *