Stijlvolle ovaal spiegel

Bekijk de stijlvolle ovaal spiegel bij de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie je ovaal spiegel Loft met een moderne zwarte lijst. De ovaal spiegel is van goede kwaliteit en eenvoudig online te bestellen, maar dat geldt voor alle spiegels van de Spiegelshop Hengelo. Zo is het spiegelglas vlak waardoor er geen vertekeningen in het spiegelbeeld zijn, en gaan de spiegels lang mee. Een spiegel van de Spiegelshop is daarom te omschrijven als een duurzaam product. Eenvoudig kun je online selecteren welke spiegel je thuis wil hebben, dan pakken ze die in Hengelo in en sturen ze je het toe zodat je het kan bekijken.

De Spiegelshop heeft verschillende modellen spiegels

Mocht de ovaal spiegel niets voor je zijn, de Spiegelshop heeft andere modellen te koop. Bijvoorbeeld een lange smalle spiegel die je als passpiegel kan gebruiken heeft de Spiegelshop in het assortiment. De Spiegelshop heeft ook een sale, misschien vind je daar de spiegel die je graag wil hebben tegen een aantrekkelijke prijs? Naast de ovaal spiegel heeft de Spiegelshop ook ronde spiegels, en de Clear is hierin een bijzondere omdat het een spiegel is zonder lijst, maar met een mooi afgewerkte rand. Meestal kan op de plek waar een ovaal mooi past ook een ronde spiegel komen, je hebt daarom alle keuze.

De lijsten rond de spiegels maken het zo bijzonder

In principe is het glas van iedere spiegel hetzelfde, maar zit het verschil in het model en de omlijsting van de spiegel. Juist met die omlijsting kun je zo mooi aansluiten bij de rest van het interieur. De Loft die al omschreven heeft zal aansluiting vinden bij een moderne inrichting en de brocante en barok meer bij klassiek. Een nieuwe spiegel met een brocante lijst zal in een interieur met veel antiek aangezien worden voor antiek. Bij de Spiegelshop tref je dan ook spiegels aan naar ieders stijl en smaak. Bekijk de prachtige site van de Spiegelshop in Hengelo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *