Kies multi-styling met de Dyson Airwrap

Met de Dyson Airwrap kun je meerder haarstijlen creëren, ongeacht je haartype. Dit apparaat is namelijk geschikt voor verschillende haartypes, dus wie weet kun je de Dyson Airwrap ook voor jouw haar gebruiken. De Dyson Airwrap werkt met een digitale Dyson V9-motor en kan bijvoorbeeld krullen of golven in je haar aanbrengen. En dat zonder haarschade. Met nieuwe technologieën en verschillende opzetstukken zorgt deze Dyson Airwrap voor multifunctionele styling van je haar. Iedere dag kan je haar weer anders zijn.

Hoe het apparaat werkt

Bij de Dyson Airwrap horen verschillende opzetstukken. Ieder opzetstuk is bedoeld voor een ander model voor je haren. Ook voor mensen met lang haar is er een speciale uitvoering van de Dyson Airwrap. Deze heeft andere opzetstukken, zodat je ook langer haar mooi in model kunt brengen met het apparaat. Die opzetstukken trekken de haren aan in plaats van ze te verwarmen. Zonder hoge temperaturen kan met deze aerodynamische techniek je haar in model gebracht worden. Van speelse golf tot lieve krul. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hoge temperaturen, beschadigt je haar hiermee niet.

Ook op nat haar

Je kunt dus gerust vaker gebruik maken van de Dyson Airwrap. Ook wanneer je haar nog nat is. Bepaalde opzetstukken werken juist beter op net gewassen haar, andere opzetstukken werken wel weer beter wanneer je haar handdoek droog is. De Dyson Airwrap koop je in een pakket met zes opzetstukken en een opbergdoos. Bij de Dyson Airwrap Long krijg je acht opzetstukken. Deze is er alleen in fuchsia. De standaard versie is er daarnaast ook in violet. Er zit normaal gesproken geen verschil in de prijzen tussen de standaard en de Long of de kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *