SmokeSmarter

Hoe werkt een e sigaret eigenlijk?

Veel mensen hebben de weg naar SmokeSmarter weten te vinden voor de aanschaf van een e sigaret. Maar weinig mensen weten eigenlijk hoe een elektronische sigaret werkt, vaak wordt de sigaret gebruikt als alternatief voor de normale sigaret. De vloeistof van een e sigaret wordt omgezet in damp die men kan inhaleren, verbranding vindt er geen plaats waardoor de sigaret minder schadelijk is voor de gezondheid. Of je nu een kleine of grote sigaret koopt, ze werken allemaal volgens hetzelfde principe. 

SmokeSmarter

Hoelang gaat ongeveer een batterij mee?

Natuurlijk kun je er niet omheen om ook een batterij te moeten vervangen als je een elektronische sigaret bij SmokeSmarter koopt. Je doet er ongeveer totaal acht uur mee, daarna doet de batterij het nog wel maar zul je merken dat de capaciteit afneemt.Je moet de batterij dan ook vaker opladen, het opladen van een batterij neemt normaal gesproken drie tot vier uur in beslag. Het is ook mogelijk om via je computer en de USB poort de batterij op te laden al duurt dat wel wat langer. 

SmokeSmarter

Nicotine in de vloeistof

De nicotine die wordt gebruikt bij SmokeSmarter voor de vloeistof wordt gewonnen uit tabaksplanten. Alle vloeistoffen in de webshop zijn bijna verkrijgbaar met en zonder nicotine. Ben je een beginnende roker van een e sigaret ter vervanging van een normale sigaret begin je in veel gevallen met een hoge dosis. Naarmate je langer rookt neem je een lagere dosering om ze af te bouwen tot je uiteindelijk geen nicotine meer gebruikt in je vloeistof.