De mooiste fashion items voor mannen

Als man wil je er netjes en verzorgd bijlopen. Tientallen jaren geleden liepen vrijwel alle mannen in een nette broek en overhemd rond waar we tegenwoordig toch ook veel mannen in trainingspak over straat zien lopen. En toch zijn we, als mannen, meer gaan richten op fashion. Want, we geven meer geld uit aan kleding en accessoires dan tientallen jaren geleden. We kopen steeds meer accessoires en dat blijkt ook wel uit de cijfers. We vertellen graag meer wat de meest gekochte fashion items door en voor mannen zijn.

Horloges

Je ziet wel een behoorlijk verschuiving in de aankoop van horloges. Waar mannen vroeger meestal kozen voor horloges van Fossil daar zijn ze nu bereid om bijvoorbeeld van hun eerste salaris meteen een gigantisch duur horloge te kopen. Zeker het social media platform Instagram voedt andere jongeren en mannen om ook voor duurdere accessoires te gaan. Zo zijn populaire merken toch wel de Rolex en Armani horloge. Hoe meer Bling hoe beter vaak.

Sieraden

Je zou het meer bij de vrouwen verwachten maar sieraden zijn ook populairder dan ooit bij mannen. Denk hierbij aan kettingen en armbanden. Deze zien er natuurlijk heel anders uit dan bij de vrouwen waar het vaak elegant is maar bij de mannen zijn het vaak opvallende gouden kettingen en mooie dikke zilveren armbanden. En dan hebben we het nog geen eens gehad over de gouden ringen waarbij sommige mannen om iedere vinger wel een ring met diamant willen.

Schoenen

Uiteraard mogen de mooie schoenen niet ontbreken. Ook in dit wereldje gaat er steeds meer geld in om omdat je de duurdere merken hebt waarbij de prijzen abnormaal hoog zijn. We raden je dan ook aan om deze goed te blijven poetsen want de prijzen lopen op in de duizenden euro’s. Ideaal als je het geld kan missen maar niet verstandig als dit je enige paar schoenen wordt.