webdesign bureau Almere

3 beste webdesign tips voor een WordPress website

Je zou een webdesign bureau Almere kunnen inhuren voor het ontwikkelen van je website, maar je kunt natuurlijk ook zelf je website bouwen. WordPress is een handig CMS systeem dat je hierbij kan helpen. In dit artikel delen wij onze drie beste webdesign tips voor een WordPress website.

webdesign bureau Almere

1. Kies een goed thema uit

Veel mensen kiezen redelijk snel een WordPress thema uit dat redelijk bij hun idee voor de website past. Er zijn echter ontzettend veel WordPress thema’s te vinden en er is waarschijnlijk wel één die echt goed bij jou ideeën past. Het kost misschien even tijd om dit te zoeken, maar dit is je tijd meer dan waard. Straks bespaar je hierdoor namelijk veel tijd met het vormgeven.

webdesign bureau Almere

2. Werk eventueel met CSS


Het kan enorm helpen om af en toe iets te wijzigen in CSS. Doe dit niet te veel, maar alleen bij dingen die je niet via het thema zelf gewijzigd krijgt.

3. Houd veelal dezelfde lay-out aan


Natuurlijk wil je niet dat je website saai overkomt, maar je hoeft het ook niet ontzettend druk te maken. Het is belangrijk dat je er een bepaalde rust inhoudt. Daarom kun je gerust voor meerdere pagina’s dezelfde lay-out aanhouden. Met leuke foto’s kun je het dan toch een andere uitstraling geven.